Linkedin

A Petrolszolg Karbantartó és Szolgáltató Kft-t 1994-ben alapították, a MOL Nyrt. 100% -os tulajdonú vállalata.
2004-ig számos karbantartási cég integrálásával nyerte el a mai szervezetét. Több mint 800 munkavállalóval és 19 magyarországi telephellyel rendelkezik. Közép-Kelet Európa és Magyarország egyik piacvezető cége a karbantartási és gyártási szakterületen. A társaság a szolgáltatások széles skáláját nyújtja, induló vagy már meglévő olaj-, gáz- és vegyipari technológiák üzembe helyezése, karbantartása, ezekkel összefüggésben gépészeti, villamos és irányítástechnikai rendszerek karbantartása; javítása, felújítása eszközök, berendezések teljesítményének javítása; üzemeltetés támogatása terén. A PETROLSZOLG Kft. szakmai gárdája nagy és egyedi tapasztalatokkal rendelkezik. A magasan képzett, professzionális szakemberei készséggel segítik az ügyfeleik tevékenységét, ezáltal növelve értékeiket és csökkentve a működési költségeiket.

 


Feladat körébe tartozik:
Olajipari, gázipari és vegyipari technológiák, gépészeti, villamos és irányítástechnikai rendszerek kivitelezése, a MOL Csoporthoz tartozó üzletágak biztonságos működését garantáló karbantartási, javítási és szerelési tevékenység végzése.

Szakterület:
Karbantartás, megelőző tevékenységek, komissiózás, működés támogatás


Tevékenységek:
Gépészeti vagy Ipari mérnöki feladatok

Vállalat típusa:
Korlátolt felelősségű társaság

Alapítás:
1994

Központi telephely:
2440 Magyarország, Százhalombatta, Olajmunkás út 2.

Vállalat mérete: több mint 800 munkavállaló


További telephelyek:
Algyő, Dabas, Fényeslitke, Füzesgyarmat, Gellénháza, Kardoskút , Kiskunhalas, Komárom, Nagyhegyes_Gólyás, Nagykanizsa, Pécs, Siófok, Szajol, Tiszaújváros (TIFO, MPK), Zalaegerszeg

E-mail:
petrolszolg@petrolszolg.hu

Telefon
: +36/23-552-272

 

 

×